Начало Други Лана и Миро се наслаждават на заслужена почивка (СНИМКА)

Лана и Миро се наслаждават на заслужена почивка (СНИМКА)

Лана и Миро се наслаждават на заслужена почивка (СНИМКА)
0

Известната кеч двойка – Лана (Си Джей Пери) и Миро (Мирослав Барняшев) се наслаждават на заслужена почивка на плажа.

Красивата блондинка е част от Световната федерация по кеч – WWE, а нашенецът, от вече година, е част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

 Припомняме, че преди дни Миро направи втора успешна защита на титлата „TNT“, която спечели на събитието AEW Dynamite 85, провело се на 12 май в Джаксънвил, Флорида.

Пред пълните трибуни на стадиона за кеч на All Elite Wrestling, българинът надделя над Ланс Арчър в среща, продължила 10 минути и 46 секунди, на турнира на организацията „AEW Double Or Nothing 2021“. Надпреварата се състоя на базата на организацията в Джаксънфил, Флорида.

Лана, от своя страна, се представя в тандем с Наоми в Световната федерация по кеч. В средата на май двете победиха Дейна Брук и Манди Роуз, но преди дни Роуз и Брук се реваншираха, надделявайки в сблъсък, който беше част от „Monday Night Raw“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".