Начало Други Втора успешна защита на титлата за Миро в AEW

Втора успешна защита на титлата за Миро в AEW

Втора успешна защита на титлата за Миро в AEW
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW,направи втора успешна защита на титлата „TNT“, която спечели на събитието AEW Dynamite 85, провело се на 12 май в Джаксънвил, Флорида.

Пред пълните трибуни на стадиона за кеч на All Elite Wrestling, българинът надделя над Ланс Арчър в среща, продължила 10 минути и 46 секунди, на турнира на организацията „AEW Double Or Nothing 2021“. Надпреварата се състоя на базата на организацията в Джаксънфил, Флорида.

Това беше втора защита на титлата, след като преди дни родният кечист победи Данте Мартин в среща, продължила само 3 минути и 18 секунди, на събитието AEW Dynamite 87.

Успехът беше под номер 9 в индивидуален двубой за Миро от 9 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.