Начало Други Миро успешно защити титлата си в AEW (ВИДЕО)

Миро успешно защити титлата си в AEW (ВИДЕО)

Миро успешно защити титлата си в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW,направи първа успешна защита на титлата „TNT“, която спечели на събитието AEW Dynamite 85, провело се на 12 май в Джаксънвил, Флорида.

Пред пълните трибуни на стадиона за кеч на All Elite Wrestling, българинът победи Данте Мартин в среща, продължила само 3 минути и 18 секунди, на събитието AEW Dynamite 87.

Сблъсъкът приключи с любимата хватка за предаване на Миро, след което около ринга се появи Ланс Арчър, който прекъсна радостта на родната звезда на кеча. След словестни реплики Арчър, който трябва бъде следващия противник на Миро, се качи на ринга и се сби с българина.

Миро все още няма загуба в индивидуален сблъсък. Балансът му е 8 победи в 8 срещи.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).