Начало Други Миро мачка в AEW (ВИДЕО)

Миро мачка в AEW (ВИДЕО)

Миро мачка в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, записа поредна индивидуална победа на ринга на най-бързо развиващата се кеч компания в света – All Elite Wrestling.

Нашенецът откри шоуто „AEW Dynamite“, което се проведе тази нощ пред малко публика в базовия стадион на компанията в Джаксънвил, Флорида.

Миро имаше за противник Уил Олдей. Двубоят между тях продължи малко повече от 5 минути като българският кечист демонстрира класата си, използвайки различни хватки от развлекатвлния спорт. След една от тях Миро изкрещя: „Дайте ми вашите шампиони“, с което призова шефовете на компанията да предложат по-тежки противници на родната звезда в кеча.

В момента най-голямата титла на AEW е притежание на Кени Омега, a Дарби Алин държи пояса на AEW TNT.

Иначе двубоят между Миро и Уил Олдей приклюси с любимата хватка за предаване на родната кеч звездa, на която и дългокосият кечист не издържа. След срещата българският кечист заяви пред камерата, че ще бъде следващият шампион на AEW.

Миро все още няма загуба в индивидуален сблъсък. Балансът му 6 победи в 6 срещи.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).