Начало Други Миро отпочива в България с титлата, но без Лана (СНИМКИ)

Миро отпочива в България с титлата, но без Лана (СНИМКИ)

Миро отпочива в България с титлата, но без Лана (СНИМКИ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, получи почивка от All Elite Wrestling и реши да се прибере за малко в родната България.

Пловдивчанинът, който държи титлата „TNT“ в най-прогресиращата компания в развлекателния спорт, д обаче се завърна в Пловдив без любимата си Лана. Си Джей Пери, както е истинското име на Лана, все още е част от Световната федерация по кеч – WWE и ангажименти покрай шоутата на компанията на Винс Макмеън са спряли блондинката да дойде с родния атлет в страната.

Въпреки това, Миро си прекарва добре у нас като той посети пицарията, в която работи неговият брат.

„Най-добрата храна от най-добрия готвач, Ел Тито“, написа кечистът в профила си в Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

По-късно той качи няколко „story“- та от гребната база и района около нея, където е изсраснал Барняшев, а след това качи снимки от красиво лавандулово поле.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

Скоро Миро ще се завърна в All Elite Wrestling. Той все още няма загуба в индивидуален сблъсък на ринга, печелейки 10 срещи от 10. При последните 3, той защити успешно колана си на „TNT“ шампион на организацията.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".