Начало Други Миро отпочива в България с титлата, но без Лана (СНИМКИ)

Миро отпочива в България с титлата, но без Лана (СНИМКИ)

Миро отпочива в България с титлата, но без Лана (СНИМКИ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, получи почивка от All Elite Wrestling и реши да се прибере за малко в родната България.

Пловдивчанинът, който държи титлата „TNT“ в най-прогресиращата компания в развлекателния спорт, д обаче се завърна в Пловдив без любимата си Лана. Си Джей Пери, както е истинското име на Лана, все още е част от Световната федерация по кеч – WWE и ангажименти покрай шоутата на компанията на Винс Макмеън са спряли блондинката да дойде с родния атлет в страната.

Въпреки това, Миро си прекарва добре у нас като той посети пицарията, в която работи неговият брат.

„Най-добрата храна от най-добрия готвач, Ел Тито“, написа кечистът в профила си в Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

По-късно той качи няколко „story“- та от гребната база и района около нея, където е изсраснал Барняшев, а след това качи снимки от красиво лавандулово поле.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

Скоро Миро ще се завърна в All Elite Wrestling. Той все още няма загуба в индивидуален сблъсък на ринга, печелейки 10 срещи от 10. При последните 3, той защити успешно колана си на „TNT“ шампион на организацията.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.