Начало Други Миро беше част от Кечмания 37 (СНИМКА)

Миро беше част от Кечмания 37 (СНИМКА)

Миро беше част от Кечмания 37 (СНИМКА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW,, присъства на най-голямото събитие в кеча, а именно Кечмания. Тазгодишната надпревара е под номер 37 и се проведе в 2 дни – на 10 и 11 април. Домакин на събитието беше стадион „Реймънд Джеймс“.

Причината за присъствието на пловдивчанина на Кечмания 37 беше тази, че неговата жена – Си Джей Пери, известна като „Лана“ взе участие в надпреварата при жените. В социалните мрежи се появи фотос на Миро, заедно с бащата на Лана, които позират на фона на надпреварата.

Мждувременно Лана стартира по двойки, заедно с Наоми като двете бяха част от елиминационен двубой, в който участие взеха 5 двойки. Лана и Наоми излезнаха първи на ринга, но престояха там само 2 минути и 20 секунди след като бяха елиминирани от Били Кей и Кармела. Една от най-добрите приятелки на съпругата на Миро – Наталия спечели надпреварата в тандем с Тамина. Двете победиха Лив Морган и Руби Райът.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предлоцение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

Миро има участие в няколко срещи на Кечмания като най-запомнящо е представянето му срещу Джон Сина на Кечмания 31, където родният кечист излезе с танк на сцената.