Начало Други Миро защити пояса на TNT за трети път (ВИДЕО)

Миро защити пояса на TNT за трети път (ВИДЕО)

Миро защити пояса на TNT за трети път (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, направи втора успешна защита на титлата „TNT“, която спечели на събитието „AEW Dynamite 85“, провело се на 12 май в Джаксънвил, Флорида.

Пред пълните трибуни на стадиона за кеч на All Elite Wrestling, българинът надделя над Евил Уно в среща, продължила 9 минути и 36 секунди, на шоуто на организацията „AEW Dynamite 89“.

Миро трябваше доста да се потруди, за да стигне до успех в сблъсъка. Уно направи страхотен мач като беше подкрепян и от своя клан в кеча – „Dark Order“, но в крайна сметка до успех стигна пловдивчанинът чрез хватката си за предаване – „The Accolade“.

Това беше трета защита на титлата, след като преди дни родният кечист победи Данте Мартин в среща, продължила само 3 минути и 18 секунди, на събитието „AEW Dynamite 87“, а след това надделя и над Ланс Арчър.

Успехът беше под номер 10 в индивидуален двубой за Миро от 10 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".