Начало Други Миро защити пояса на TNT за трети път (ВИДЕО)

Миро защити пояса на TNT за трети път (ВИДЕО)

Миро защити пояса на TNT за трети път (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, направи втора успешна защита на титлата „TNT“, която спечели на събитието „AEW Dynamite 85“, провело се на 12 май в Джаксънвил, Флорида.

Пред пълните трибуни на стадиона за кеч на All Elite Wrestling, българинът надделя над Евил Уно в среща, продължила 9 минути и 36 секунди, на шоуто на организацията „AEW Dynamite 89“.

Миро трябваше доста да се потруди, за да стигне до успех в сблъсъка. Уно направи страхотен мач като беше подкрепян и от своя клан в кеча – „Dark Order“, но в крайна сметка до успех стигна пловдивчанинът чрез хватката си за предаване – „The Accolade“.

Това беше трета защита на титлата, след като преди дни родният кечист победи Данте Мартин в среща, продължила само 3 минути и 18 секунди, на събитието „AEW Dynamite 87“, а след това надделя и над Ланс Арчър.

Успехът беше под номер 10 в индивидуален двубой за Миро от 10 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).