Начало Бокс Джойс загатна за друг сблъсък след Такам

Джойс загатна за друг сблъсък след Такам

Джойс загатна за друг сблъсък след Такам
0

Джо Джойс „подхвърли“ пред медиите, че след срещата му с Карлос Такам го чака друго предизвикателство.

Припомняме, че Карлос Такам и Джо Джойс ще се срещнат на ринга на 24 юли на „Уембли“ в Лондон, Англия като домакинът ще защитава сребърния пояс на WBC в тежка категория.

Такам е добър, атакуващ боксьор, обича да се бие. Той винаги идва в добра форма. Опитен е и винаги идва готов за своите битки. Той създава доста проблеми, така че е провокативен опонент. Малко по-нисък боксьор е, така че ще се опита да се впримпчи и да влезе навътре. Той ще постави някои препятствия, но няма да са нещо, което да не мога да преодолея. Няма да се размотавам наоколо. Ще се бия с Такам, а после имам още нещо уредено“, разкри Джойс пред „Boxing Scene“.

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 35-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 12 срещи (11 с нокаут). В последния си сблъсък на ринга, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO.

Карлос Такам има общ баланс от 39 победи (28 с нокаут), 1 равенство и 5 загуби (3 с нокаут) в своята професионална боксова кариера. Камерунецът, който се състезава поф френски флаг се намира в серия от 4 поредни успеха (над Сенад Гаши, Крейг Люис, Фабио Малдонадо и Джери Форес).