Начало Бокс Карлос Такам: Джойс, идвам за теб

Карлос Такам: Джойс, идвам за теб

Карлос Такам: Джойс, идвам за теб
0

Карлос Такам отговори подобаващо на Джо Джойс преди сблъсъка между двамата, който ще се проведе на 24 юли в „SSE Arena“ в Лондон. Срещата е в тежка категория и е за интерконтиненталната титла на WBO, както и „сребърната“ титла на WBC.

Казал е, че ще ме прегази? Пожелавам му късмет. Ще се видим на 24 юли! Не мисля, че е достатъчно опитен, за да нокаутира някой като мен. Това ще бъде голяма битка за него“, заяви Такам при кацането си в Лондон, цитиран от „fightnews.com“.

Тук съм, защото съм подготвен и готов за тази битка и идвам да победя. Всички казват, че е корав човек, така че аз съм тук и съм готов за битка. Нека си свършим работата на 24 юли. Готов съм за тогава. Джо Джойс, идвам.

Не искам да кажа, че са допуснали грешка, като са ме избрали. Това е добра възможност за Джо Джойс и добра възможност за мен да се бия във Великобритания, където правят добри неща за бокса.

Джо Джойс, готов съм за теб. Аз съм проблем“, завърши Такам.

Карлос Такам има общ баланс от 39 победи (28 с нокаут), 1 равенство и 5 загуби (3 с нокаут) в своята професионална боксова кариера. Камерунецът, който се състезава поф френски флаг се намира в серия от 4 поредни успеха (над Сенад Гаши, Крейг Люис, Фабио Малдонадо и Джери Форес).

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 35-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 12 срещи (11 с нокаут). В последния си сблъсък на ринга, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".