Начало Бокс Карлос Такам: Джойс, идвам за теб

Карлос Такам: Джойс, идвам за теб

Карлос Такам: Джойс, идвам за теб
0

Карлос Такам отговори подобаващо на Джо Джойс преди сблъсъка между двамата, който ще се проведе на 24 юли в „SSE Arena“ в Лондон. Срещата е в тежка категория и е за интерконтиненталната титла на WBO, както и „сребърната“ титла на WBC.

Казал е, че ще ме прегази? Пожелавам му късмет. Ще се видим на 24 юли! Не мисля, че е достатъчно опитен, за да нокаутира някой като мен. Това ще бъде голяма битка за него“, заяви Такам при кацането си в Лондон, цитиран от „fightnews.com“.

Тук съм, защото съм подготвен и готов за тази битка и идвам да победя. Всички казват, че е корав човек, така че аз съм тук и съм готов за битка. Нека си свършим работата на 24 юли. Готов съм за тогава. Джо Джойс, идвам.

Не искам да кажа, че са допуснали грешка, като са ме избрали. Това е добра възможност за Джо Джойс и добра възможност за мен да се бия във Великобритания, където правят добри неща за бокса.

Джо Джойс, готов съм за теб. Аз съм проблем“, завърши Такам.

Карлос Такам има общ баланс от 39 победи (28 с нокаут), 1 равенство и 5 загуби (3 с нокаут) в своята професионална боксова кариера. Камерунецът, който се състезава поф френски флаг се намира в серия от 4 поредни успеха (над Сенад Гаши, Крейг Люис, Фабио Малдонадо и Джери Форес).

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 35-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 12 срещи (11 с нокаут). В последния си сблъсък на ринга, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO.