Начало Бокс Такам: Джойс не е най-добрият боксьор, с когото съм се бил

Такам: Джойс не е най-добрият боксьор, с когото съм се бил

Такам: Джойс не е най-добрият боксьор, с когото съм се бил
0

Карлос Такам е на мнение, че Джо Джойс е добър противник, но не е от най-силните и добри противници на ринга.

„Джо Джойс е силен човек, но не притежава опит като моя и никога не се е бил с някой като мен. Той (Джо Джойс) не е най-добрият боксьор, с когото съм се бил, но аз ще бъда най-добрият боксьор, с когото Джо Джойс се е бил. Той е добър опонент за мен да се върна във Великобритания. Лондон е като втори мой дом. Феновете там ме чакат, всеки ден ми пишат „Карлос, кога ше се върнеш в Лондон? Кога ще се биеш отново в Лондон“, разкри Джойс пред световната преса, цитиран от „fight-bg.com“.

Припомняме, че Карлос Такам и Джо Джойс ще се срещнат на ринга на 24 юли на „Уембли“ в Лондон, Англия като домакинът ще защитава сребърния пояс на WBC в тежката дивизия.

Имам време да се подготвя за тази битка и ще отида да я спечеля. Това е добра възможност за мен да се върна у дома и да се върна на върха в тежка категория. Аз съм изключително развълнуван, изключително щастлив, че се връщам в Лондон“, завърши Такам.

Карлос Такам има общ баланс от 39 победи (28 с нокаут), 1 равенство и 5 загуби (3 с нокаут) в своята професионална боксова кариера. Камерунецът, който се състезава поф френски флаг се намира в серия от 4 поредни успеха (над Сенад Гаши, Крейг Люис, Фабио Малдонадо и Джери Форес).

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 35-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 12 срещи (11 с нокаут). В последния си сблъсък на ринга, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO.