Начало Бокс Разкриха евентуалните противници на Джо Джойс

Разкриха евентуалните противници на Джо Джойс

Разкриха евентуалните противници на Джо Джойс
0

Франк Уорън, който е промоутър на Джо Джойс, разкри боксьорите, един от които ще се изправи срещу шредставяния от него атлет.

„ Джо ще се бие или на 24 или на 31 юли и тези две имена, (Тони Йока, Карлос Такам) наистина са в този списък.

Той се нуждае от голямо име, трябва да се бие с голямо име. Трябва да продължи напред. Той иска да излезе на ринга, беше много търпелив и ние трябваше да работим усилено, както казах, за да запазим неговата позиция в WBO. Сега той трябва да се бие и ще излезе на ринга следващия месец“, заяви Уорън пред „BT Sport“, цитиран от „givemesport.com“.

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 35-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 12 срещи (11 с нокаут). В последния си сблъсък на ринга, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO.

За съжаление на Джо, той постигна наистина добър успех, когато победи Даниъл, а не успяхме да се възползваме от това. Единственият начин да се възползва от победата, тъй като е номер 2 в WBO, е, че той ще се превърне в задължителен претендент на победителя от Усик-Ей Джей“, завърши Уорън.

Тони Йока е настоящият олимпийски шампион в тежка категория от Игрите в Рио де Жанейро, състояли се през 2016 година. Французинът надделя на финала именно над Джо Джойс.

Йока има баланс от 10 победи, 8 от които постигнати чрез нокаут, и нито една загуба на професионалния ринг.

Карлос Такам е с баланс от 39 успеха, 1 равенство и 5 поражения в своята професионална кариера. Той е спечелил 28 срещи с нокаут.