Начало Senshi Петер Артс: Стилът на Петър Стойков е като нидерландския

Петер Артс: Стилът на Петър Стойков е като нидерландския

Петер Артс: Стилът на Петър Стойков е като нидерландския
0

Трикратният шампион на К-1 Петер Артс оцени отлично международния лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League). Нидерландецът беше инструктор и в рамките на три дни предаде знанията си на българските бойци в зала „Арена Армеец“.

Освен това коментира бойната галавечер SENSHI 8.

„Петър ми е любимец. Неговият стил е като нашия нидерландския – бокс с лоу кикове. Вчера не беше неговият ден, но такава е играта“, призна Артс.

„Може да победиш, може и да загубиш. Важното е да го приемеш като урок и да покажеш повече следващия път. Да, ще бъде страхотен реванш. Двамата са добри бойци. Мисля, че Петър трябва да тренира по-здраво, защото състоянието му в третия рунд не бе добро. Беше изморен и не натискаше като в първите два рунда. Ще бъде супер мач.“

Ето какво още сподели легендата Петер Артс:

SENSHI 8 се провежда  със съдействието на Професионалната  лига на Световния киокушин  съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.