Начало Senshi Семи Шилт: Мачът Фердаус – Крънич ми направи голямо впечатление

Семи Шилт: Мачът Фердаус – Крънич ми направи голямо впечатление

Семи Шилт: Мачът Фердаус – Крънич ми направи голямо впечатление
0

Семи Шилт остана много доволен от нивото на международния лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

Кикбокс величието водеше главно инструкторската група в рамките на три дни в зала „Арена Армеец“. В интервю за Boec.BG той сподели и впечатленията си от галавечерта SENSHI 8.

„Всеки път виждам прогрес. Виждам много познати бойци от предишните си идвания и това е добър знак. На състезателите им харесва и те се запосват отново и отново. Освен това самите те свикват с нашите стилове и изискванията ни, така с всяко следващо издание заниманията са по-пълноценни.“

Ето какво още сподели легендата Семи Шилт:

SENSHI 8 се провежда  със съдействието на Професионалната  лига на Световния киокушин  съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.