Начало Senshi Сергей Браун с 5-часов тренировъчен маратон след SENSHI 6 (ВИДЕО)

Сергей Браун с 5-часов тренировъчен маратон след SENSHI 6 (ВИДЕО)

Сергей Браун с 5-часов тренировъчен маратон след SENSHI 6 (ВИДЕО)
0

Германският нокаутьор Сергей Браун доказа, че истинска бойна машина. Двукратен световен шампион по кикбокс за професионалисти и шампион на „Diamond Cup“ по карате киокушин бе един от участниците в шестото издание на SENSHI. Той постигна бърза победа с технически нокаут над Даниел Маноле от Румъния. (Подробности за срещата четете ТУК).

Двубоят на Браун бе предпоследен от бойната карта на SENSHI и се проведе час преди полунощ на 21-ви. Още в 7 ч. сутринта на другия ден трикратният киокушин първенец на Германия бе в строя за първата тренировки по карате киокушин от XIV Международен летен лагер по киокушин „Варна 2020“ в Камчия.

След кратка пауза от няколко часа, Браун реши да участва и в тренировките на Професионалната лига на KWU, които се водят от световните кикбокс величия Семи Шилт, Ернесто Хуст, Петер Артс, шихан Иво Каменов (6 дан) и шихан Александър Пичкунов. Германската машина се раздаде максимално в спарингите с различни противници.

Явно три часа активна тренировка не бяха достатъчни за двукратният участник в бойната верига SENSHI и той остана и за последната тренировка от Ден 6 на лагера – отново по киокушин. Предизвикателството бе огромно, тъй като инструкторите предизвикаха участниците с финален 30-сет минутен спаринг. Германската машина издържа и този тест с много настроение, а равносметката накрая бе 5-часов тренировъчен маратон.

XIV Международен летен киокушин лагер в Камчия се проведе между 16-ти и 23-ти август. Организираха го за поредна година Българска карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). Участие записаха над 600 бойци от 14 държави. Това е най-мащабното събитие от този вид в света.