Начало Senshi SENSHI 6 идва на 21 август с 10 двубоя между шампиони от 8 страни

SENSHI 6 идва на 21 август с 10 двубоя между шампиони от 8 страни

SENSHI 6 идва на 21 август с 10 двубоя между шампиони от 8 страни
0

Една от най-известните и бързо развиващите се международни вериги бойни галавечери SENSHI е подготвила нова изненада. На 21 август от 20 часа SENSHI ще се завърне с шестото си издание. То ще се проведе при стриктни мерки на открито, под звездите, в черноморския курорт Камчия, и ще се излъчва на живо за България по boec.bg и Max Sport, които са официален спонсор на събитието, както и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE и на boec.com

За пореден път организаторите са подготвили много обещаваща бойна карта, в която присъстват големи имена от цял ​​свят. Едни срещу други на ринга ще се изправят шампиони по кикбокс и карате от Русия, Казахстан, Англия, Германия, Франция, България, Румъния и Сърбия.

На SENSHI 6 ще видим 10 двубоя, 7 от които ще бъдат за колана на SENSHI и ще се играят по правилата на KWU SENSHI и KWU Full Contact. Разликата между двата стила е, че в KWU SENSHI бойците могат да демонстрират по-различни техники, които включват удари с лакти в главата и хвърляния. Останалите три двубоя ще бъдат по правилата на К-1.

Новата галавечер на международната верига ще се излъчва
на живо по Boec.bg и Max Sport за България, както и на FITE TV и Boec.com за цял свят

За пореден път специални гости на галата ще бъдат легендарното кикбокс  трио – К-1 шампионите и професионални инструктори на Международната професионална лига на KWU Семи Шилт, Ернесто Хуст и Петер Артс, както и председателят на лигата и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България шихан Иво Каменов (6 дан) и шихан Александър Пичкунов (5 дан), който е генерален секретар на Световния куокишин съюз (KWU). Сред специалните гости е и чешката бойна звезда Ян Сокуп – европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара „All Japan“.

Цялата бойна карта на SENSHI 6 разгледайте тук:

За повече информация следете уебсайта на SENSHI – www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 може да гледате на живо по boec.bg и boec.com, по американската онлaйн телевизия FITE. Бойната галавечер може да проследите и по Max Sport, които са официален спонсор на събитието.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.