Начало Бокс Еди Хърн за Поветкин – Уайт: Не мога да повярвам! Ще има реванш

Еди Хърн за Поветкин – Уайт: Не мога да повярвам! Ще има реванш

Еди Хърн за Поветкин – Уайт: Не мога да повярвам! Ще има реванш
0

Промоутърът Еди Хърн остана шокиран от изхода на битката Дилиън Уайт – Александър Поветкин. Саша нокаутира британеца в петия рунд и изненада повечето анализатори.

Мениджърът на Уайт побърза да съобщи, че има клауза за реванш. Подобна беше ситуацията при загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис-младши.

„Не мога да го повярвам!“, сподели Хърн. „Когато ударът попадна, се почувствах като в сън. Битката беше приключила. Дилиън се справяше с Поветкин, след това дойдоха двата тежки нокдауна.“

Еди Хърн май беше забравил за „златното“ правило, че един удар решава мачове при най-тежките.

„Аз и другите си помислихме, че е приключила. Това е драмата на бокса в тежка категория. Един удар променя всичко. Уайт ще трябва да поработи в реванша.“

Промоутърът увери британските фенове, че ще се опита да уреди втория сблъсък да се проведе още преди края на 2020 година. Изрази и мнение, че ако руснакът спечели отново – то кариерата на Уайт ще влезе в сериозен застой.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.