Начало ММА Историческа изненада на UFC Vegas 7 (РЕЗУЛТАТИ)

Историческа изненада на UFC Vegas 7 (РЕЗУЛТАТИ)

Историческа изненада на UFC Vegas 7 (РЕЗУЛТАТИ)
0

Шана Добсън поднесес сериозна сензация и нокаутира Мария Агапова на UFC on ESPN 15 (UFC Vegas 7). Успехът дойде с технически нокаут във втория рунд.

Американката влиза в историята като третата най-голяма победа за аутсайдер. Единствено успехите на Холи Холм над Ронда Раузи през 2015 и Мат Сера над Джордж Сейнт-Пиер през 2007 са били още по-шокиращи, пише ESPN.

Това е едва четвърта победа за Добсън, която има и четири поражения на сметката си. Преди този сблъсък статистиката на Агапова беше 9-1 с два поредни бонуса за „представяне на вечерта“. Веднага след галата в интернет заваляха снимки на щастливи фенове, които са избрали да заложат на Добсън дребни суми, но умножени по 18 (ставката за успех с нокаут).

Ето че в най-силната верига за смесени боеве отново се доказа, че няма случайни състезатели.

Всички резултати от събитието:

Франки Едгар победи Педро Муньос с разделено решение

Майк Родригес победи Мачин Прачнио с нокаут в 1 рунд

Шана Добсън победи Мария Агапова с ТКО във 2 рунд

Даниел Родригес победи Дуайт Грант с нокаут в 1 рунд

Джо Солецки победи Остин Хъбард с предаване

Аманда Лемос победи Мизуки Иное с решение

Джордан Райт победи Ике Вилянуева с нокаут в 1 рунд

Матю Семелсбергер победи Карлтън Минъс с решение

Тревин Джоунс победи Тимур Валиев с ТКО в 1 рунд

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.