Начало ММА Бивш шампион от UFC роди изненадващо у дома (СНИМКИ)
0

Бивш шампион от UFC роди изненадващо у дома (СНИМКИ)

Бивш шампион от UFC роди изненадващо у дома (СНИМКИ)
0

Бившият шампион на UFC в категория „петел“ при жените Миша Тейт обяви, че изненадващо е родила второто си дете в дома си в Сингапур.

Тя използва социалните медии, за да представи малкия Дакстън Уайлдър Нунес на последователите си, като уточни, че той се е появил „неочаквано“. В публикацията си тя разкри, че е трябвало бебето да се роди в болница, но не уточни каква е причината за промяната в плана. Основно действащо лице в израждането на детето пък е бил не лекар, а половинката ѝ Джони Нунес.

„Днес станах майка отново! Изживяването беше невероятно, планирахме раждане в болница, но синът ни имаше други планове! Дакстън Уайлдър Нунес се роди на 14 юни в дома ни. Приветствахме сина си като семейство… беше перфектно несъвършено и съм изключително щастлива! Не мога да ти благодаря достатъчно, Джони Нунес, че ме държа концентрирана, фокусирана и ми помогна да родя неочаквано детето ни! Нямаше как да се справя без теб. Благодаря ти, че си моята скала!“, написа Тейт.

Щастливият татко също сподели историята с последователите си в социалните медии. От публикацията му стана ясно, че малкият Дакстън се е родил на в банята, тъй като много е бързал да дойде на този свят.