Начало Други Миро се щракна с две икони в кеча (СНИМКА)

Миро се щракна с две икони в кеча (СНИМКА)

Миро се щракна с две икони в кеча (СНИМКА)
0

Мирослав Петро Барняшев, известен в кеч средите като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, се снима с две легенди на развлекателния спорт – Дъсти Роудс – „Американската мечта“ и Пол Уайт – „Грамадата“. И тримата кечисти са част от най-бързо развиващата се кеч компания в света – All Elite Wrestling.

„Няколко добри мъже“, написа нашенецът в профила си в Instagram, към фотоса, на който Миро позира с бащата на вицепрезидента на AEW и настояща кеч звеза  – Коуди Роудс и Грамадата, който наскоро подписа с федерацията.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

All Elite Wrestling набира все по-голяма скорост. Компанията е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коуди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.