Начало Други Миро продължава с победите в AEW (СНИМКИ+ВИДЕО)

Миро продължава с победите в AEW (СНИМКИ+ВИДЕО)

Миро продължава с победите в AEW (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Българската кеч звезда Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, продължава с победите на ринга.

На събитието AEW Dynamite 68, нашенецът надделя над Чък Тейлър след сблъсък, продължил само 3 минути и 26 секунди. Галата се проведе в Джаксънвил, Флорида като родният кечист стигна до успеха, прилагайки любимата си хватка за предаване – „The Accolade“.

Това беше първи успех за Миро през новата 2021 година и общо трети, в индивидуална среща, откакто той е част от All Elite Wrestling. Пловдивчанинът има и още 2 успеха при двойките. Там Миро си партнира с Кип Сейбиън.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предлоцение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.