Начало ММА Конър веднага поиска мач с Нейт Диаз: Трябва да е за титлата
0

Конър веднага поиска мач с Нейт Диаз: Трябва да е за титлата

Конър веднага поиска мач с Нейт Диаз: Трябва да е за титлата
0

Бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър приветства с ентусиазъм новината, че един от основните му съперници Нейт Диаз се завръща в лека категория.

„Чух, че Дейна обяви, че Нейт Диаз се завръща в лека категория и това ми харесва – бих искал да се бия с него. Така или иначе ще се бием. Ако тази битка се проведе в лека категория и титлата е заложена, това ще бъде нещо специално„, каза Конър.

Според президента на UFC, следващата битка на Диаз вече е в процес на разработка, но Макгрегър смята, че американецът не се нуждае от междинни битки и може веднага да претендира за титлата в лека категория.

Нейт Диаз се завръща в лека категория

„За да бъда честен, мисля, че ако ще се върне в лека категория, трябва да се бие веднага с мен. Нейт е воин – готов да се бие всеки момент. И не мисля, че трябва да се бие с никой друг. Аз срещу Нейт – така трябва да бъде. Ако не искат да ни уредят битка за титлата, просто ще се бия с него в полусредна категория. Имахме две битки в полусредна, така че няма смисъл да приключваме трилогията в лека. Но ако титлата е на линия, битката с Нейт ще бъде специална„, добави ирландецът.

Припомняме, че Конър Макгрегър се завръща в октагона на 23 януари на UFC 257 в Абу Даби и ако победи Дъстин Порие, ще стане следващият претендент за титлата в лека категория на UFC, която засега принадлежи на Хабиб Нурмагомедов.

Конър Макгрегър е на един мач от битка за титла в бокса

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.