Начало ММА Макгрегър и Нейт Диаз преговарят за трилогия?
0

Макгрегър и Нейт Диаз преговарят за трилогия?

Макгрегър и Нейт Диаз преговарят за трилогия?
0

Неприязънта между Конър Макгрегър и Нейт Диаз не е тайна за никого, като двамата не пропускат възможност да отправят обиди един към друг онлайн.

Този път, обаче, нещата изглеждат малко по-различно, след като ирландецът направи повече от любопитен коментар като част от поредната размяна на „любезности“. Макгрегър изрази мнението си за UFC 249 в Twitter, а публикацията му получи позитивен коментар от страна на президента Дейна Уайт.

Снимка: БТА

„Желая здраве на всичките си колеги, които ще направят шоу за нас! Успех и Бог да е с вас, мъже и жени. От участниците до чистачите. Благодаря на всички ви! Също така, отправям молитва за Джакаре Соуса и отбора му за пълното му възстановяване“, написа Конър, а шефът на UFC „подкрепи“ думите му с два юмрука.

 

Под Дейна Уайт обаче се намеси Нейт Диаз, на когото не му беше до излеянията на Макгрегър: „Затвори си ши*аната уста“. И точно тук ирландецът даде надежди на феновете, че реално се работи по трети мач между него и Диаз.

„Затвори си клепача и подпиши договора“, контрира той.

 

 

 

В двата си мача до момента, Конър и Нейт си размениха по една победа. Диаз спечели със събмишън на UFC 196 през май 2016 г., а два месеца по-късно трябваше да има реванш, който не се състоя. Все пак през август същата година двамата отново се срещнаха, като този път Макгрегър се наложи със съдийско решение.