Начало ММА Какво говори Хабиб на „жертвите“ си?
0

Какво говори Хабиб на „жертвите“ си?

Какво говори Хабиб на „жертвите“ си?
0

За никого не е тайна, че професионалните спортисти имат „големи“ усти и винаги се опитват да влязат под кожата на съперниците си.

Същото е и в света на ММА, като любопитни видеокадри разкриха точно какво казва шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов на хората, с които се бие в октагона. Началото е от двубоя му с Майкъл Джонсън, като „Орела“ не спира да подканя съперника си да се откаже, докато го души на земята и го засипва с удари. „Предай се, Майкъл. Предай се, Майк. Трябва да се предадеш, Майк. Искам си мача за титлата. Знаеш го, заслужавам го. Казвам го на всички, заслужавам го. Ей, искам си титлата“.

Говоренето на Нурмагомедов обаче не е само в клетката. Докато се подготвя за мач с Конър Макгрегър, Хабиб се обръща към президента на UFC Дейна Уайт, който стои наблизо: „Ей, ей! Ще разбия твоето момче! Да, разбира се. Знам кой съм“. По време на двубоя, докато налага ирландеца на земята, „Орела“ му казва: „Какво стана? Хайде сега да поговорим!“„. Макгрегър обаче не може да отговори, тъй като се опитва да се пази от ударите му.