Начало ММА Дейна Уайт обясни за шампионския мач на Конър

Дейна Уайт обясни за шампионския мач на Конър

Дейна Уайт обясни за шампионския мач на Конър
0

Президентът на UFC Дейна Уайт бе разкъсан от критики, че след само една победа ще даде мач за титла на Конър Макгрегър. Най-деен в нападките е Джъстин Гейджи, който по-рано тази седмица каза:

„Стига вече! Това не е редно. Аз съм следващият, има си ранглиста. Мачът за титлата е уреден и след това някой ще се бие с победителя. И това съм аз! Практикувам този спорт с една единствена цел – да се бия за световната титла“, сподели ядосаният Джъстин Гейджи.

Ето какъв е отговорът на Уайт:

„Хора, стига вече. Вижте какво направи Конър за спорта през последните години. След това загуби от Хабиб и от един мач не бива да бъде развенчаван. Гейджи получи предложения за много битки, които отхвърли. Затова Макгрегър е на линия срещу Хабиб, ако победи Серони.“

„И все пак нека покажем нужното уважение към „Каубоя“. Цяла седмица се правят сметки и изчисления. Нека първо ирландецът го бие и тогава пак ще говорим“, допълни шефът на UFC.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.