Начало ММА Очакват Конър в октагона догодина
0

Очакват Конър в октагона догодина

Очакват Конър в октагона догодина
0

Поредното оттегляне на Конър Макгрегър от бойните спортове може да продължи най-много до следващата година, смята шефът на UFC Дейна Уайт.

Той призна, че няма да бъде шокиран ако ирландецът реши отново да се завърне в октагона след провеждането на сблъсъка между Джъстин Гейджи и Хабиб Нурмагомедов за титлата в лека категория. За последно Макгрегър се би през януари, когато се изправи срещу Доналд Серони след повече от година без двубой в UFC.

„Към момента той е в пенсия. Но няма да се изненадам ако се завърне и поиска да се бие с някого следващата година, след като се види кой ще спечели определени двубои“, каза Дейна Уайт преди UFC 251.

Снимка: bgnes

Според него, една от причините ирландецът за пореден път да обяви оттеглянето си, е фактът, че е изкарал много пари и може да си го позволи.

„Няма съмнение, че Конър е един от най-добрите в света. Но с него се случва това, което се случа с всички професионални бойци, когато станат изключително богати, а Конър е богат. Вече могат да си избират какво искат да правят, а той е в момент, в който му остават още няколко двубоя в кариерата“.