Начало Други Българин тръгва по стъпките на Русев (ВИДЕО)

Българин тръгва по стъпките на Русев (ВИДЕО)

Българин тръгва по стъпките на Русев (ВИДЕО)
0

България може да се гордее, че е популярна в света на кеча с Мирослав Петров Барняшев – известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW. Успехът на „Българския Брут“, донесъл му толкова много слава и известност проправи пътя и за друг роден талант – Методи Гетов.

Той, както й Миро, е родом от Пловдив (село до „Града под тепетата“). Младият кечист започва кариерата си при Гангрел, който е една от най-големите бивши звезди на Световната федерация по кеч – WWE. Именно в неговата академия стартира и Миро преди 12 години. Тогава, обаче тя е не само на Гангрел, а и на Рикиши (друг емблематичен кечист от близкото минало).

Методи Гетов, заедно с Гангрел СНИМКА: Instagram

Методи Гетов се представя под псевдонима „The Bulgarian Punisher – Meto“. Прави впечатление, че той излиза с българския флаг.

На 1 ноември „Мето“ взе участие в голямото шоу „Gangrel’s Wrestling Asylum“, което беше по случай 3-годишнината от създаването на новата академия на Гангрел.

Нашенецът участва в „Кралско меле“, в което взеха участие 11 кечисти. Родният атлет се справи много добре, стигайки до топ 3.

Сблъсъкът може да видите ТУК (между 8 и 28 минута).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.