Начало Други Русев и Рикиши нямат търпение да тренират в залата отново (ВИДЕО)

Русев и Рикиши нямат търпение да тренират в залата отново (ВИДЕО)

Русев и Рикиши нямат търпение да тренират в залата отново (ВИДЕО)
0

Рикиши и Русев обединиха сили в мотивиращо видео на клуба по кеч „Knokxpro“, който е собственост на първия. То е по повод факта, че все още в САЩ, а и в по-голямата част от света, спортните зали са заключени, поради продължаващата пандемия от коронавирус. Това не позволява на спортистите да тренират пълноценно, в нормални условия.

„Не можете да ни заключите завинаги. Гладни сме да се върнем да правим това, което ВСИЧКИ обичаме“ , написа самоанският кечист в профила си във Facebook, добавяйки видео с едни от най-успешните състезатели, кариерите на които са тръгнали именно от неговата академия.

Русев също стартира в кеча при Рикиши и друга бивша звезда на WWE – Гангрел, именно в академия „Knokxpro“ преди 12 години.

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

#ОтговорниВкъщи