Начало ММА Тайрън Уудли ще участва в шоу със Скалата
0

Тайрън Уудли ще участва в шоу със Скалата

Тайрън Уудли ще участва в шоу със Скалата
0

Завръщането на бившия шампион в полусредна категория на UFC, Тайрън Уудли, може да бъде отложено за още дълго време. Според световната супер звезда Дуейн Джонсън „Скалата“, Уудли ще участва във втория сезон на реалити формата „Игри на титаните“ (The Titan Games). ММА боецът ще се присъедини към представители на други спортове, с които ще премери сили в различни дисциплини. Телевизионното реалити ще се излъчва по „NBC“ и ще стартира на 25-ти май.

Уудли ще се състезава със спортисти от NFL и олимпийски медалисти. Друг участник, който ще представлява бойните спортове, е световната шампионка по бокс при професионалистите Клариса Шийлдс.

Това означава, че в следващия месец Уудли няма да може напълно да се отдаде на подготовка за битка в клетката и най-вероятно ще се върне към ММА в края на лятото. В последните няколко седмици бившият хегемон при 77-килограмовите разменя вербални нападки с Джилбърт „Дуриньо“ Бърнс и носителя на пояса в следващата по-висока категория Израел Адесаня. Въпреки закачките, той няма официално насрочен двубой с нито един от двамата, а негов бивш съперник, Камару Усман, го упрекна, че подбира битките си.

Тайрън Уудли все още е поставен като първия след Усман в ранглистата при 77-килограмовите, въпреки че няма среща след като загуби пояса си. Последният път, когато Уудли си „взе“ повече от година почивка бе между юли 2017-та и септември 2018-та. В периода и януари 2015-та и януари 2016-та, когато все още бе шампион, Уудли също не изигра нито една среща, но тогава причината за почивката бе тежка контузия, която наложи американецът да легне под ножа.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".