Начало ММА Скалата и Нгану се четкат взаимно
0

Скалата и Нгану се четкат взаимно

Скалата и Нгану се четкат взаимно
0

Дуейн Джонсън – „Скалата“ и Франсис Нгану се оказаха фенове един на друг.

Легендарният кечист и актьор проведе чат на живо със своите последователи в социалните медии, като отговаряше на всевъзможни въпроси. Един от феновете, които се включиха, пък беше именно звездата в тежка категория на UFC, който обяви „Скалата“ за свое „вдъхновение“ и го покани да тренират заедно.

„Франсис Нгану, нека ти кажа нещо, братко – не си готов за мен. Харесвам и уважавам това момче толкова много. Той е един от най-добрите в тежка категория в ММА, в целия свят, и е истинско доминиращо чудовище. Нямам търпение да го видя отново да се бие. Следя кариерата ти, Франсис, и ти благодаря за казаното, че съм те вдъхновил. Желая ти всичко най-хубаво. Чувам много яки неща за теб и очаквам с нетърпение отново да те гледам“, обърна се „Скалата“ към Нгану.

Джонсън използва възможността да вдъхне кураж на бойците по цял свят, че след преборването с коронавируса, нещата отново ще се завърнат към нормалния си ритъм.

„До всички бойци в UFC и ММА по цял свят – особено тези в UFC, защото ги следя най-внимателно, с Дейна Уайт сме добри приятели – съчувствам ви, момчета, че не можете да се биете. Но съвсем скоро ще му се види края на това. Може би тренировките ви, може би психическата ви устойчивост, все нещо ще се подобри сега, когато не ви позволяват да влезете в клетката, но някъде там има нещо положително и се надявам да го откриете. Защото, когато се завърнете, ще го направите с такава скорост, че очаквам да видя взривяващи неща от вас в клетката, нямам търпение. Ще дойда на първото възможно шоу, ще съм до клетката“.