Начало ММА Розенструйк се закани да измести Нгану за титлата

Розенструйк се закани да измести Нгану за титлата

Розенструйк се закани да измести Нгану за титлата
0

Суринамецът Жаирзиньо Розенструйк подхожда с уважение към битката с Франсис Нгану. Въпреки това е решен да измести набралия сила нокаутьор от мястото му на претендент за титлата в тежка категория.

Розенструйк счита за въможно да получи мач за пояса при победа.

„Хората говорят, че трябва да получа шанс за титлата, Нгану рискува своето място на претендент срещу мен“, заяви Жаирзиньо пред MMA Junkie.

„Ще го победя и ще го изместя, това е. Бил съм се с много по-силни от него. Големи и плашещи, така че размерите на Нгану не ме притесняват. Работи здраво, за да завършва противниците си с един удар, това е хубавата част от играта.“

„Все пак не мисля, че е най-добрият страйкър, но пък е най-голямото ми предизвикателство до момента. Много е важно кой ще нанесе първи тежко попадение, кой няма да успее. Ще видим на 28 март“, допълни суринамецът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.