Начало ММА Розенструйк: Нгану е торбаланът на тежка категория

Розенструйк: Нгану е торбаланът на тежка категория

Розенструйк: Нгану е торбаланът на тежка категория
0

Жаирзиньо Розенструйк оглавява събитието на UFC във Вашингтон тази неделя сутрин (българско време). Това е страхотен шанс за набиращия сила боец да блесне, защото насреща си има легендарния Алистър Овърийм.

Жаирзиньо демонстрира увереност в дните преди голямата битка, защото вече мисли и говори за следващия си съперник. Прицелил се е във Франсис Нгану.

„Ще бъде страхотна битка“, заяви Розенструйк след откритата тренировка за UFC уикенда. „Той е страшилището на категорията – торбаланът. Но и аз съм такъв, искате ли да взривя бомба в октагона? Пуснете ме срещу него и заключете вратите, феновете на UFC ще се наслаждават.“

„Ако е умен, ще приеме битката, Ако не е – той греши.“

„Всеки може да каже, че удряш тежко. И аз го правя… но ако не си точен, това е без значение. Целта е да намериш брадичката и да свалиш противника. Колкото по-скоро това стане, толкова по-добър си“, добави Розенструйк, който явно не е гледал последните мачове на Франсис Нгану.

Камерунецът имаше нужда от 76 секунди срещу Жуниор дос Сантос, а преди това от едва 26 срещу Кейн Веласкес. Три битки назад – Къртис Блейдс издържа 45 секунди.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.