Начало ММА Конър не пропусна да се заяде с Хабиб

Конър не пропусна да се заяде с Хабиб

Конър не пропусна да се заяде с Хабиб
0

Бившият шампион в две категории на UFC – Конър Макгрегър, не остана безпристрастен и безучастен към новината на деня- отлагането на UFC 249.

Ирландецът обяви шампиона Хабиб Нурмагомедов за страхливец и дори поиска да разговаря с „Орела“ докато руснакът говореше с фенове чрез Инстаграм.

Instagram.com

Дагестанецът реши да отговори на въпросите на фенове за това какво точно се е случвало в последните седмици, когато по едно време Макгрегър поиска „да бъде включен“ към чата.

По-рано през деня Конър изпозлва възожността да захапе бившия си противник, заявявайки че е готв да се бие сега и че Хабиб е избягал от Тони Фъргюсън.

„Готов съм да се бия още сега“, написа 31-годишният Макгрегър, чието име моментално бе спрягано за заместник на Хабиб.

„Още в началото си казах – щастлив съм, че нямам мач, за който да се подготвям. Ако имах, щях да съм информиран крайно погрешно. Но пак щях да участвам. И да победя.“

„Фактите са такива, че и двамата се бяха въвлекли в игра на страх в последните седмици. И Хабиб се уплаши пръв, което прави резултата 3-2 в полза на Тони. Хаб се изниза от САЩ по време на криза. Това беше рискован ход.

„Честито на Тони“, допълни Макгрегър.

Все още няма нищо официално за бъдещето на събитието, като президентът на компанията Дейна Уайт отказа да дава повече информация на медиите зад океана.