Начало ММА Конър в готовност да замести Хабиб или Тони в случай на контузия

Конър в готовност да замести Хабиб или Тони в случай на контузия

Конър в готовност да замести Хабиб или Тони в случай на контузия
0

Бившият шампион на UFC в две дивизии – Конър МакГрегър (21-4), ще бъде първа резерва в случай на контузия при Хабиб Нрумагомедов или Тони Фъргюсън.

Това съобщи президентът на организацията – Дейна Уайт, който често през годините е упрекван за прекалено близките си отношения с ирландеца.

Снимка: БТА

МакГрегър се завръща в клетката на 18-ти януари в двубой срещу Доналд Серони, който ще оглавява UFC 246. Неговата цел е до края на годината отново да се бие за титлата в лека категория, но за да се случи това, „Всеизвестния“ трябва да победи „Каубоя“.

Шампионският двубой между Хабиб и Тони е насрочен за UFC 249 през април, като това е петият път, в който двамата опоненти трябва да се изправят един срещу друг. Срещата пропадаше цели 4 пъти през годините заради контузии и именно това е „голямата надежда“ на ирландеца.

twitter.com

„Конър иска да се бие три пъти тази година“, заяви Уайт.

„Той се надява, че ако победи Серони, веднага ще получи реванш с Хабиб, но нещата не седят точно по този начин. Но Конър си е Конър. В неговата глава ще победи „Каубоя“, след това ще съм готов да заместя един от двамата в случай на контузия и така. Така че той ще бъде готов да стъпи в Октагона, ако нещо се случи“, потвърди президентът на UFC.