Начало ММА Дейна Уайт набеляза сериозни битки: Хабиб – Фъргюсън и Конър – Порие

Дейна Уайт набеляза сериозни битки: Хабиб – Фъргюсън и Конър – Порие

Дейна Уайт набеляза сериозни битки: Хабиб – Фъргюсън и Конър – Порие
0

Силният човек в UFC – Дейна Уайт, коментира бъдещето на някои от най-големите звезди в организацията:

В момента най-смислена изглежда битката между Конър Макгрегър и Дъстин Порие. Тони Фъргюсън ще получи шанс за титлата (б.а. срещу Хабиб Нурмагомедов), а победителите ще се бият помежду си“, разкрива босът.

„Не е ясно кога Конър ще може да се бие отново. Чакаме решението на Атлетическата комисия. Ще видим какво ще стане в следващите 2 седмици и тогава ще решим. Не мисля, че комисията ще накаже Хабиб за повече от 1 година. Не се случи кой знае какво, а пък и свърши за секунди, никой не пострада. Ще искат да отправят послание, но не мисля, че би било справедливо да го накажат за повече от 1 година“, завърши Дейна Уайт.

Евентуален реванш между Хабиб и Конър би бил много интересен, но за целта трябва първо да се справят с опонентите си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.