Начало Кикбокс и муай тай Започна Държавният шампионат по муай тай във Варна

Започна Държавният шампионат по муай тай във Варна

Започна Държавният шампионат по муай тай във Варна
0

Вече започна Държавният шампионат по муай тай във Варна. Днес и утре „Юнашки салон“ ще се превърне в арена на интригуващи сблъсъци във всички възрастови групи. Входът е свободен.

Това е последното за годината състезание от спортния календар на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. То е и квалификация за подбор на националния отбор по муай тай, който ще ни представя на Световното първенство през 2019.

На място вече е главният селекционер – Николай Атанасов, който наблюдава и избира бъдещите представители на страната ни.

Днес са квалификациите и 1/2 финалите. Утре от 10:00 часа започват финалите.

Съдийският апарат ще бъде представляван от:

Николай Скипарнов
Костадин Колев
Станислав Бахчеванов
Камен Славов

Главен съдия ще бъде първият българин, спечелил вицесветовна титла по муай тай от международната федерация IFMA – Красимир Димов.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.