Начало Бокс Тайсън Фюри: Джошуа е обикновен ке*еф
0

Тайсън Фюри: Джошуа е обикновен ке*еф

Тайсън Фюри: Джошуа е обикновен ке*еф
0

Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри отново напомни какво е мнението му за Антъни Джошуа. „Циганския крал“ се сравни с митичния герой Ахил в интервю за talkSPORT и даде да се разбере, че е напълно сериозен в намерението си да се бие със сънародника си безплатно.

Джошуа отново ще загуби от Усик. И когато това стане, те ще привикат Ахил да се намеси. Но аз ще им кажа „майната ви“, отказах се. И когато започнат да ме молят да се върна, ще го направя, но ще им струва твърде скъпо“, отсече Фюри.

И даде доста интересно определение за Ей Джей. „Джошуа е обикновен ке*еф и на всички е ясно, че ще го нокаутирам. Ако победи по някаква причина Усик, да заповяда да се бие с мен в Англия безплатно. 30 милиона ще ни гледат без пари, без никакви приходи. Ще го направим за феновете“, каза още Фюри.

Циганския крал“ е убеден, че Джошуа няма шанс в реванша с украинеца. Ей Джей и Усик ще боксират на 20 август в Саудитска Арабия за поясите в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO. Вече близо половин година се коментира усилено, че ако британецът си върне титлите, ще има обединителна битка за всички пояси в тежка дивизия с Фюри в началото на 2023 година.

Oleksandr Usyk of Ukraine, left, throws a punch at Anthony Joshua of Britain during their WBA (Super), WBO and IBF boxing title bout at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday, Sept. 25, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)