Начало ММА След Канело и ММА сензацията Пади Пимблет се закани на футболисти

След Канело и ММА сензацията Пади Пимблет се закани на футболисти

След Канело и ММА сензацията Пади Пимблет се закани на футболисти
0

Пади Пимблет е новият очарователен британски акцент в най-високия ешелон на ММА. Британският боец впечатлява с представяне в октагона, но и с изключително атрактивното си поведение извън него. Наскоро името на боеца отново попадна под светлините на публичното внимание, но този път в по-различен контекст.
Пади определено е резервиран към някои футболисти на острова. Футболното първенство на Британската висша лига е сред най-известните, скъпите и класни надпревари на зеления килим. Но част от играчите, които се подвизават там не са по вкуса на Пимблет. А това е проблем, защото той неколкократно вече заявява, че е готов да реши личностните различия с тях в клетката. Център на това напрежение може да се окаже Манчестър, а чужди медии пишат, че някои играчи е хубаво да избягват родния за Пимблет Ливърпул, когато се върнат от световното в Катар.

„Миналият сезон не харесвах Бруно Фернандес. Той беше много надценен. Сега обаче не харесвам Бернардо Силва. Не познавам никой, който да го харесва.Той е невероятен футболист, изключителен играч. Но е ужасен“, казва Пимблет.

Разбира се, вероятността Пади да се изправи срещу някой от играчите, които не харесва в октагона е изключително малък. Но през последните седмици той става поредният боец, който размахва пръст на фунболист. Преди дни това направи мексиканецът Канело Алварез, който се ядоса на Лионел Меси. Впоследствие боксьорът се извини и каза, че не е бил на себе си.

Пади прилага Rear naked choke на един от последните си опоненти

Не всички бойци обаче не харесват футболисти. От началото на мондиала в Катар, Кристиано Роналдо се радва на неотлъчната подкрепа и присъствие на кикбокс звездата Бадр Хари. Не звучи никак лошо да имаш в компанията си лошото момче и нокаутьор от Мароко, нали?

Пади Пимблет ще влезе в октагона за един последен път през настоящата 2022-ра. Непобеденият любимец на феновете ще се изправи срещу американеца Джаред Гордън на събитието UFC 282, което ще се проведе на 10-ти декември в Лас Вегас, САЩ.

тагове: