Начало Бокс Бащата на Фюри: И англичаните ни обвиняват заради Усик

Бащата на Фюри: И англичаните ни обвиняват заради Усик

Бащата на Фюри: И англичаните ни обвиняват заради Усик
0

Бащата на Тайсън Фюри – Джон, разкри как се чувства Циганския крал за пропадналата обединителна битка в тежка категория с Олександър Усик.

Непобедените боксьори трябваше да се изправят един срещу друг на 29 април в Лондон, но в крайна сметка преговорите пропаднаха. Причината за провала бяха неразбирателствата за финансовото разпределение за реванша.

Джошуа вярва, че Фюри и Усик могат да уредят битката

Поставете се на мястото на Фюри. Подготвяте се да се биете за титлата абсолютен шампион в тежка категория. И когато вече изглежда, че уредено, ви казват, че сделката е пропаднала. Освен това сънародници ви обвиняват за провала на преговорите. Мисля, че Фюри прегоря заради всичко това. Затова първо ще си вземем кратка ваканция. И тогава ще видим накъде ще задуха вятърът„.

Пенсия? И какво ще прави като се пенсионира? Боксът е животът на Тайсън. Винаги съм знаел, че ще се боксира до 40-годишна възраст. Случилото се с Усик е глупост. Ще се справим с това. И когато съберем мислите си, тогава ще вземем окончателно решение. Междувременно просто трябва да продължи да тренира. В тази ситуация съжалявам само феновете на бокса. Беше пропусната наистина страхотна възможност да се определи абсолютен световен шампион„, каза Джон в YouTube канала All Out Fighting.