Начало Бокс Жената на Фюри: Тайсън щеше да се самоубие, ако го бях напуснала
0

Жената на Фюри: Тайсън щеше да се самоубие, ако го бях напуснала

Жената на Фюри: Тайсън щеше да се самоубие, ако го бях напуснала
0

Съпругата на Тайсън Фюри – Парис, от която той има 6 деца, даде откровено интервю пред британския гигант BBС. В него тя споделя, че на няколко пъти е имало периоди, в които е била готова да напусне „Циганския крал”. Това обаче така и не се случи, а през лятото двойката се сдоби с шестия си наследник – третата им дъщеря Атина, която се нуждаеше от сериозни медицински грижи, за да оцелее след раждането.

„Имали сме сериозни възходи и падения в нашите отношения. Ние сме заедно от 15 години, така че е нормално да има подобни моменти. През 2016-а обаче настъпи наистина голяма криза. Тайсън имаше сериозни психически проблеми и бе наистина много трудно тогава. Беше изключително тежък период. Но го преодоляхме и ето, че сега се намираме в най-хубавия момент от живота си”, споделя Парис Фюри.

Тя и Тайсън са заедно от училище, когато са били съответно на 15 и 17 години. „Много пъти съм искала да го напусна. Става въпрос именно за онзи период след победата му над Кличко. Тогава той постоянно говореше за самоубийство, имаше периоди от по 3-4 дни, в които Тайсън не се прибираше и нямах никаква идея къде е. Знаех обаче, че ако го напусна, той няма да го преживее и ще се самоубие. Бях убедена и силно вярвах, че ако преживеем това, той ще се върне и ще преодолее кризата. Вярвам, че съм много силна жена, защото съм преживяла изключително много в детството си, имала съм проблеми и знам какво е да стиснеш зъби и да продължиш”, казва още Парис Фюри.

Половинката на световния шампион на WBC в тежка категория допълва: „Радвам се, че нещата са на настоящото си ниво. Хората трябва да са наясно, че не трябва да се примиряват, че не трябва да се предават. И ако държат на някого, трябва да са силни и да опитат да преодолеят заедно тези моменти”.