Начало Бокс Кличко: Фюри продължава да си мечтае за мен в сауна

Кличко: Фюри продължава да си мечтае за мен в сауна

Кличко: Фюри продължава да си мечтае за мен в сауна
0

Владимир Кличко коментира прословутата случка с Тайсън Фюри в сауната. Наскоро британецът припомни за своята мини победа в социалните мрежи. „Краля на циганите“ твърди, че благодарение на устойчивостта си – след време е имал психологическо предимство и затова е отнел титлите на Кличко.

Бившият хегемон в тежка категория не е съгласен:

„Продължавам да чета тези смущаващи истории за спомените на Тайсън Фюри от сауна“, Кличко написа в Twitter. „Това се е случило по време на някакво състезание в главата му. Колко зловещ трябва да е този човек, че продължава да си мисли/мечтае за мен в сауна.“

Според британеца двамата тихомълком са се съревновавали кой ще излезе втори. За първи път историята беше разказана на пресконференция преди сблъсъка им, когато украинецът беше хванат в крачка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.