Начало Бокс Фюри победил Кличко още преди да се боксират. Вижте къде и кога (ВИДЕО)

Фюри победил Кличко още преди да се боксират. Вижте къде и кога (ВИДЕО)

Фюри победил Кличко още преди да се боксират. Вижте къде и кога (ВИДЕО)
0

Тайсън Фюри се срещна с бившия боец в тежка категория на UFC Брендън Шоб за интервю относно предстоящия му двубой с Деонтей Уайлдър. Двамата коментираха следващото професионално предизвикателство за Фюри и Антъни Джошуа, а „Краля на циганите“ разкри и история от времето, когато е бил само на 22, а Владимир Кличко е бил хегемон в тежката категория:

„Казваха, че Кличко е „Краля на сауната“ и издържа повече на жега всички. Влезнах при него в сауната и още на първата минута си помислих, че съм прецакан и не мога да го победя. След 20 минути той пусна таймера на сауната отново! За мен всичко е състезание и си помислих, че ако припадна, момчетата просто ще ме изкарат от тук, затова няма да се предам. Легнах си и се направих, че чета вестник. След 45 минути Кличко просто стана и излезе. Без да каже и дума. Останах още няколко минути в сауната, а когато излязох, едвам ходех. Всички ме питаха, какво му направих, а аз казах, че току що го победих в психическа битка. Най-интересното е, че преди мача ни, той се направи, че не помни случката“, разказа Тайсън Фюри.

Вижте цялото интервю с Тайсън Фюри тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".