Начало ММА Деян Топалски: Нашият живот буквално спира (ВИДЕО)

Деян Топалски: Нашият живот буквално спира (ВИДЕО)

Деян Топалски: Нашият живот буквално спира (ВИДЕО)
0

Деян Топалски все още ходи на работа, но не скрива, че е притеснен от случващото се в България и по цял свят по отношение на разрастващата се пандемия от коронавирус. Един от най-добрите ни бойци по смесени бойни изкуства говори за случващото се в момента пред влогърския спортен канал „Backstage“, съвместен проект на Национална спортна база и Асоциация „Докосни дъгата“.

„Притеснително е за всички, виждате, в световен мащаб нещата не вървят добре за момента. Смятам, че като всяко нещо и това ще премине, ще се справим и ще продължим напред. Надявам се да станем по-силни“ , сподели той.

Плевенският боец даде мнение и за това как преживяват пандемията спортистите.

За нас спортистите е още по-трудно, тъй като нашият начин на живот тотално се променя. Нямаме достъп до спортни съоръжения, не можем да поддържаме форма по начина, по който го правим в нормално време. Не можем да се готвим съответно изобщо не можем да коментираме за ангажименти и мачове. Нашият живот буквално спира, но съм сигурен, че не само аз, всички останали спортисти намират един или друг начин да поддържат форма и да бъдат в кондиция“, заяви Топалски.

Вижте какво още сподели боецът във видеото.

#ОтговорниВкъщи