Начало ММА ММА боецът Деян Топалски не е в ареста, открихме го у тях

ММА боецът Деян Топалски не е в ареста, открихме го у тях

ММА боецът Деян Топалски не е в ареста, открихме го у тях
0

Днес се появи информация, че българската ММА звезда Деян Топалски е задържан по обвинение в сводничество. Boec.BG опита да се свърже с Топалски, за да провери случая и го откри от първия път. Деян отговори на телефонното обаждане не зад решетките, а от собствения си дом.

„Да, наистина ме задържаха за кратко , но ме освободиха поради липсата на каквито и да е било доказателства срещу мен. Освен това в нито едно показание на свидетел не бях уличен като извършител на криминално деяние “, коментира боецът.

Той е категоричен, че няма нищо общо с обвиненията. „Аз съм управител на юридическото лице, което е наел въпросното заведение срещу което тече разследване. Самото място си има оперативен управител и служители. Фирмата, която аз управлявам се занимава с много други бизнеси. Оперативно аз не се занимавам с дейности около въпросното заведение. Заедно с мен бяха задържани други лица, които реално работят по него. Ако нещо се е случвало там, аз не мога да знам. Просто не съм имал контакт“, допълни още Топалски.

„Разбирам, че оперативните органи в момента работят по същество и вярвам, че следствие и прокуратура заедно ще си свършат работата и обвиненията срещу мен ще отпаднат. Впрочем, от всички задържани до момента единствено аз нямам повдигнато обвинение за склоняване към проституция, за разлика от всички останали. Моето обвинение е само за участие в сговор за извършване на нерегламентирана дейност и вярвам, че дори това обвинение ще отпадне в хода на разследването“, завърши ММА боецът.