Начало ММА Сайборг към Дейна Уайт: Не ме е страх от Аманда Нунеш

Сайборг към Дейна Уайт: Не ме е страх от Аманда Нунеш

Сайборг към Дейна Уайт: Не ме е страх от Аманда Нунеш
0

Крис Сайборг заяви, че няма страх да срещне отново Аманда Нунеш. Това й изказване в социалните мрежи дойде след като президентът на UFC, Дейна Уайт сподели, че според него Сайборг не иска втора битка с двойната шампионка Нунеш.

„Ако вярваш, че се страхувам от Аманда Нунеш, то ти най-вероятно си същият тип фен, който вярваше, че Ронда Раузи иска да се бие със Сайборг“ , отговори на своя шеф бившата шампионка на UFC в категория „перо“.

Сайборг нямаше загуба от 2005 година и беше с в серия от 20 поредни победи, но загуби от Аманда Нунеш миналата година. Дейна Уайт изяви желание да организира реванша между двете, след като приключат битките им следващия месец.

 

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".