Начало ММА Уайт за Аманда Нунеш: Ще я убия!
0

Уайт за Аманда Нунеш: Ще я убия!

Уайт за Аманда Нунеш: Ще я убия!
0

Дейна Уайт е останал меко казано шокиран, когато за пръв път е чул за намеренията на Аманда Нунеш да прекрати кариерата си.

Шефът на UFC неведнъж е обявявал „Лъвицата“ за №1 в историята на смесените бойни изкуства при жените, като наскоро дори се скара на медиите, че не ѝ отдават заслуженото. Новината за обмисляното оттегляне, обаче, му е дошла като гръм от ясно небе и Уайт вече умува как да задържи Нунеш в клетката.

„Ще я убия! Буквално току-що говорих с Шон Шелби и Мик Мейнар да направим категорията за нея, да я изградим около Аманда и да мислим какво да правим. И сега тя говори за отказване?“, недоволства Уайт.

Снимка: БТА

Все пак шефът на UFC призна, че разбира мотивацията ѝ и се радва, че „Лъвицата“ се чувства дотолкова удовлетворена, че да мисли за отказване. Но все пак се надява да не го направи.

„Знаете ли какво е страхотното в цялата работа? Тя да се откаже не е страхотно, това ме побърква. Обикновено, щом мислиш за отказване, трябва да го направиш. Освен ако не си в нейната позиция. В същото време имам момчета, които плачат за пари и едно момиче, което може да продължи да се бие дълго, но казва: „Може би ще се откажа“. Защото има достатъчно пари и може да си го позволи“.