Начало ММА Холи Холм: Чувствам се добре и продължавам напред

Холи Холм: Чувствам се добре и продължавам напред

Холи Холм: Чувствам се добре и продължавам напред
0

„Дъщерята на пастора“ не се е побъркала след последната й загуба в октагона.

Холи Холм загуби с нокаут още преди края на първия рунд от шампионката Аманда Нунеш миналия уикенд в подглавния мач на UFC 239, провел се в Минеаполис, но въпреки това показа чувство за хумор.

„Винаги казвам, че живея живот като на сън. Всъщност никога не съм мечтала да бъда ритната в лицето. Това никога не е било част от съня ми. Това е като кошмарната част от него,в която всяка сутрин се събуждаш с думите „Да, това е истинско, което току-що се случи“ – сподели Холм в „story“ в Инстаграм.

„Но просто искам да знаете, че се чувствам добре и знам едно нещо: продължавам напред“ , добави бившата шампионка в категория „петел“.

След загубата на Холм от Нунеш, президентът на UFC Дана Уайт предложи Холм да помисли за пенсиониране, но това явно още не е на дневен ред за нея.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".