Начало Бокс Еди Хърн призна: Имах шанс да подпиша с Фюри

Еди Хърн призна: Имах шанс да подпиша с Фюри

Еди Хърн призна: Имах шанс да подпиша с Фюри
0

Президентът на промоутърската къща „Мачрум“ – Еди Хърн, се върна назад във времето, когато е имал възможност да се договори с Тайсън Фюри. Това се е случило през 2017 година. По това време боксьорът преживяваше изключително тежък период и тежеше близо 170 килограма.

„Имах шанс да подпиша с него. Бях в Монако и беше на път да се случи“, призна Хърн.

Еди не е очаквал подобвно влечатляващо завръщане, защото тогава „Краля на циганите“ беше в тежка депресия.

„Не исках да му давам битките, които той пожела по това време, защото или боксьорите не бяха толкова добри, или излизаше много скъпо. Навярно трябваше да му ги уредя, ако трябва да съм честен. Тогава го погледнах и му казах, че няма да успее да се завърне – беше огромен. Не предполагах колко много греша“, допълни промоутърът.

Фюри е държал всеки един „значим“ шампионски пояс в тежка категория и все още е непобеден при професионалистите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.