Начало Бокс Започнаха преговорите за Джошуа – Фюри

Започнаха преговорите за Джошуа – Фюри

Започнаха преговорите за Джошуа – Фюри
0

Мечтаният британски сблъсък между световните шампиони Антъни Джошуа и Тайсън Фюри е на път да се осъществи. Триото големи промоутъри Еди Хърн, Боб Аръм и Франк Уорън е обединило сили за мега сблъсъка, пише ESPN.

Към момента е вероятно Дионтей Уайлдър да бъде „прескочен“, но Кубрат Пулев е задължителен претендент и Ей Джей ще трябва първо да се срещне с него.

Журналистът Майкъл Бенсън се позовава на сигурен източник, че се чака космическа оферта за Джошуа – Фюри от Саудитска Арабия. Вече има предложения от Близкия Изток.

twitter.com

„Преговаряме с MTK (б.р. промоутърите на Фюри) за място на битката“, сподели Еди Хърн. „В момента фокусът ни е да излезем от извънредното положение. Все пак обсъждаме къде ще е битката – не знаем дори кога можем да я организираме…“

„Разглеждаме какви са вариантите това да се случи в края на годината или началото на следващата.“

„За сега е по-голям шансът за следващата, защото тогава ще са сериозните пари. Не знам дали наесен ще има публика“, призна Хърн.

Преди няколко дни Боб Аръм се осъмни, че Саудитска Арабия може да приеме нов голям сблъсък, защото цените на петрола спаднаха драстично. Легендата е близо до уреждането на две последователни битки с Ей Джей на свои клиенти – Пулев и Фюри.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.