Начало ММА UFC обяви предпазните мерки за галавечерите

UFC обяви предпазните мерки за галавечерите

UFC обяви предпазните мерки за галавечерите
0

Станаха ясни предпазните мерки за бойците на UFC, които ще се състезават следващите седмици. Дейна Уайт налага сериозни ограничения, предвид пандемията от коронавирус.

Около клетката ще бъдат допускани само състезателите от бойната карта, по един лицензиран помощник в ъгъла им, минимален брой служители на UFC и оператори.

С настаняването си в хотела (преди бойно шоу) бойците и техния помощник в ъгъла ще преминават задължителна серия от тестове. Процесът ще се повтаря ежедневно, докато дуото не освободи стята си на рецепцията.

Състезателите ще носят специални предпазни облекла, за да се избегне всякакъв нежелан контакт с други гости на хотела. Предстои да се разбере как ще се процедира на кантара.

Всеки боец ще има индивидуална стая за тренировки и сауна. 

Персоналът на хотела ще изпълнява санитарните си задължения 24/7 и ще обслужва поръчки по стаите.

UFC 249 ще открие новата поредица от бойни галавечери след голямата пауза. Събитието е сутринта на 10 май българско време и ще е първото от 15 март насам.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.