Начало Бокс Две години от завръщането на Тайсън Фюри

Две години от завръщането на Тайсън Фюри

Две години от завръщането на Тайсън Фюри
0

Отбелязваме две години от едно от най-големите завръщания в историята на професионалния бокс. Тайсън Фюри победи Сефер Сефери, но най-вече победи себе си.

„Краля на циганите“ беше уличен в употреба на наркотици след знаменитата победа над Владимир Кличко през 2015 година. Последва период на тотална деградация – вредна храна, тонове алкохол и опияти.

Преди две години малцина вярваха, че Фюри ще успее не само да свали 60 килограма, но и да победи Дионтей Уайлдър при това в САЩ!

Сам определя следдепресионния път като много трънлив, но и сладък. В момента той отново е световен шампион по бокс в тежка категория (WBC), а и линеен, защото никога не е губил поясите чрез загуба.

Тайсън вече изнася мотивационни лекци и помага на хора, изпаднали в тежка депресия и без желание за живот.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.